Svingen Tannlegepraksis
Hjem-Behandling-Tannlegeskrekk (Odontofobi)

Tannlegeskrekk Oslo (Odontofobi)

Gruer du deg til tannlegetimen? 
Eller er du kanskje helt vettskremt bare ved tanken? 
Du er ikke den eneste, faktisk gjelder det 20 % av den norske befolkning i større eller mindre grad. Tannlegeskrekk Tannlege Oslo

For mange er terskelen svært høy for bare å få bestilt en time. 
Har du først kommet så langt, er det vår oppgave å gjøre behandlingen videre så komfortabel som mulig.

Tannlegeskrekk er ikke kurert i en fei. Gi oss beskjed allerede ved timebestilling! 

Ta med deg f. eks. musikk du liker å høre på. Den første timen vil ofte være bare en samtale og kanskje ta noen røntgenbilder. 

Det viktigste for mange er bare å møte oss, og få vite litt om behandlingen. Noen er også klare for å gjøre en enkel eller en mer grundig undersøkelse.

All behandling vil forløpe utelukkende på dine premisser. 
Vi bestreber oss på å gi deg grundig informasjon hele veien, slik at du alltid er klar over hva som skal skje. Først når du er klar for neste steg er vi det!

De fleste som lider av tannlegeskrekk er mest redd for eventuell smerte, og at de ikke vil få bedøvelse, ikke engang når de ber om det. Vi garanterer at du hos oss alltid vil få tilbud om bedøvelse. 
Med vår nye computerstyrte anestesi-metode, ”The Wand”, settes bedøvelsen på en så skånsom måte som mulig.

Mange er også redde for regningen etter mange år uten tilsyn med tennene... Ja visst, for mange vil det koste. Men for minst like mange viser det seg at det slett ikke står så verst til. 
Uansett vil du alltid få med deg et skriftlig kostnadsoverslag og informasjon om de ulike behandlingsalternativene som du kan vurdere i fred og ro hjemme.

Det viktigste for pasienter med tannlegeskrekk vil likevel alltid være at man finner en tannlege som man stoler på fagmessig og føler seg komfortabel med. 
Vi håper og tror at vi kan hjelpe deg med dette! 
Copyright 2010 Rådhustannlegene - Tlf: 22 33 35 67 - E-post: post@raadhustannlegene.noUtviklet avA2n AS